Webaston huolto Helsingissä

Lue lisää Webaston asennuksesta

Meiltä saat Webaston huolto- ja -korjauspalvelut ammattitaidolla Helsingissä! Webaston valtuuttamana liikkeenä meiltä löytyy tarvittava tietotaito polttoainekäyttöisten Webasto-lisälämmittimien huoltoihin ja korjauksiin. Webastojen lisäksi huollamme myös kaikkien muiden merkkien polttoainekäyttöisiä lämmittimiä. Liikkeestämme löytyvät paitsi Webasto-varaosat myös muut yleisimmät varaosat.

 

Kun muistat käyttää Webastoa myös kesällä, laitetta ei yleensä tarvitse huoltaa. Mikäli lämmittimessäsi on käyntiongelmia, tai se puhaltaa kesähelteillä lämmintä ilmaa, ota meihin yhteyttä ja varaa aika huoltoon.

Miten Webasto toimii?

Webasto-lisälämmittimet toimivat aina samalla periaatteella: Kun lisälämmitin aktivoidaan ohjauslaitteella, lämmittimen palotilaan tulee liekki. Liekki lämmittää lämmittimen läpi ohjatun jäähdytysnesteen, joka virtaa tämän jälkeen ajoneuvon oman lämmittimen lämmönvaihtimeen. Auton puhallin puhaltaa lämmön auton sisätiloihin, jolloin ikkunoihin kertyneet lumi ja jää sulavat ja auton sisätiloista tulee miellyttävän lämpimät. Kun lämmin jäähdytysneste virtaa edelleen moottoriin, moottori esilämpenee. Lopulta neste virtaa takaisin lämmityslaitteeseen, jolloin kierto toistuu uudestaan.

Lue lisää asennuksesta