Webaston asennus Helsingissä

Lue lisää Webaston huollosta

Hanki auton lisälämmitin ammattilaisen asentamana Helsingissä. Valtuutettuna Webasto-jälleenmyyjänä osaamme tarjota ja asentaa juuri sinun autoosi sopivimman lämmityssarjan. Suoritamme asennuksen Webaston tehtaan ohjeiden mukaisesti, jolloin tehtaan takuu on voimassa asennuspäivästä lähtien. Ripeä, mutta huolellinen henkilökuntamme asentaa Webaston yhdessä päivässä, joten varaa heti aikasi!

Säästä aikaa, vaivaa, moottoria sekä ympäristöä!

Webaston polttoainekäyttöinen lisälämmitin on hinta- ja ympäristötietoisen autoilijan valinta. Laite sulattaa tehokkaasti jäätyneet autonlasit ja lämmittää valmiiksi sekä auton sisäosat että moottorin. Moottorin esilämmitys säästää moottoria, jolloin moottorin kuluminen ja korjaustarve vähenevät. Esilämmityksen ansiosta myös ajoneuvon epäpuhtauspäästöt vähenevät – bensiinimoottoreissa jopa 40 prosentilla.

Webasto-lisälämmittimen ansiosta autoa ei tarvitse tyhjäkäyttää paikoillaan, eikä ikkunoiden raaputtamiseen tarvitse kuluttaa aikaa. Koska tuulilasi ei huurru tai jäädy uudelleen sisäpuolelta, Webasto lisää myös ajoturvallisuutta paremman näkyvyyden ansiosta.

 

Muista, että lisälämmitin toimii kesällä myös sisätilojen viilentäjänä! Se ohjaa ulkoilmaa pysäköityyn autoon, jolloin auton sisätilat viilenevät mukavasti ennen seuraavaa ajoa. Voit ajastaa ja ohjelmoida lämmittimen kaukosäätimellä tai esimerkiksi kännykkäsovelluksella. Klikkaa linkkejä ja lue lisää!

Ota yhteyttä ja varaa aika