Uusi Webasto ThermoConnect -ohjain autollesi

Lue lisää Webaston asennuksesta

ThermoConnectin avulla kauko-ohjaat autosi lämmitystä mistä tahansa! ThermoConnect mahdollistaa kauko-ohjattavan lämmityksen käytön ja pelastaa talvesi! ThermoConnect-ohjaimen avulla voit säädellä ja ohjata kätevästi älypuhelimen avulla esimerkiksi autosi tai veneesi Webasto-lämmitintä mistä tahansa – vaikka kotoa, työpaikalta tai lomamatkalta. Kovinkaan pakkanen ei enää pilaa ajomatkojasi!

Ohjain toimii mobiilidatan avulla

Ohjain toimii mobiilidatan avulla ja mahdollistaa useamman lämmitysjärjestelmän samanaikaisen ohjaamisen. Yhdellä lämmittimellä voi olla jopa 100 käyttäjää, joten myös esimerkiksi perheenjäsenesi pääsevät nauttimaan ThermoConnectin mahdollistamasta mukavasta matkustamisesta!

 

Opastamme sinua mielellämme ThermoConnectin hankintaan ja käyttöön!

ThermoConnect – monipuolinen ja kätevä lämmityksen ohjain

ThermoConnect-ohjaimen ansiosta voit ohjata esimerkiksi autosi tai veneesi lämmitystä mistä tahansa. Tarvitset ohjaukseen ainoastaan datayhteyden!

 

ThermoConnect on kuitenkin paljon muutakin kuin Webasto-lämmittimen käyttölaite, sillä ohjaimessa on muitakin käteviä ominaisuuksia. Se mahdollistaa muun muassa ajoneuvon paikannuksen ja akun jännitevalvonnan. Lisäksi sen käyttäjät voivat seurata ajoneuvon sisälämpötilaa. ThermoConnectiin voi liittää myös muun muassa ajopäiväkirjan!

Kun rekisteröidyt ThermoConnectin käyttäjäksi, saat ohjaimelle 12 kuukautta ilmaista käyttöaikaa. Sen jälkeen hinta on 34,99 €/vuosi (2,92 €/kk). Tartu tilaisuuteen ja hanki ajoneuvollesi kätevä lämmityksen kauko-ohjausjärjestelmä lukuisine oheisominaisuuksineen! Järjestelmän asennus on nopea ja se toimii useimmissa Webaston vesi- ja ilmalämmittimissä.


Mikäli haluat lämmittimeesi mieluummin kaukosäätimen, tutustu tästä Telestart-malleihimme.

Ota yhteyttä!